22 Απριλίου 2020

Συνελήφθη Ελληνας που κρατούσε αιχμάλωτη Γερμανίδα και την εξέδιδε

Τον τρόμο και τη σεξουαλική εκμετάλλευση από έναν Έλληνα έζησε μία Γερμανίδα, η οποία κρατούνταν αιχμάλωτη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.
Ο Ελληνας είχε γνωρίσει τη Γερμανίδα μέσω Facebook και είχαν συνάψει δεσμό, όμως η συνέχεια δεν ήταν τόσο ειδυλλιακή αφού ο κατηγορούμενος, της πήρε τα χρήματα που είχε, καθώς και όλα της τα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια την αιχμαλώτισε στο σπίτι και την εξέδιδε είτε μέσα σε αυτό, είτε σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό συνέβαινε από τις αρχές Μαρτίου, ενώ τον τελευταίο καιρό, λόγω κορωνοϊού, δεν έκανε ραντεβού και ο κατηγορούμενος ασκούσε σωματική βία στη Γερμανίδα.

Ολα αυτά μέχρι χθες, Τρίτη, όποτε και η Γερμανίδα κατάφερε να ξεφύγει από τον Ελληνα κατηγορούμενο, κάλεσε βοήθεια από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι κατάφεραν και εντόπισαν τον άνδρα, ο οποίος και προσήχθη αρχικά στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και στη συνέχεια συνελήφθη

Μετά από σωματική έρευνα και έρευνα στο σπί του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στη Γερμανίδα -θύμα εμπορίας ανθρώπων, παρέχεται αρωγή και προστασία, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: