16 Μαΐου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης προς τους Κώστα Κουκοδήμο και Γιώργο Νταντάμη

Αιδ. Ιωάννης Υφαντίδης: «Ως Κοινότητα, έχουμε εκτιμήσει ό,τι κάνατε για την ολοκλήρωση ενός έργου που σέβεται την τρίτη ηλικία»



Με επιστολή της, η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργο Νταντάμη για την υλοποίηση του έργου ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του αύλειου χώρου του Γηροκομείου «Ο Καλός Σαμαρείτης». Ένα έργο – υπόσχεση, που υλοποιήθηκε στους πρώτους μήνες διοίκησης της νέας Δημοτικής Αρχής. Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο αιδέσιμος Ιωάννης Υφαντίδης εκ μέρους του Πρεσβυτερίου της Εκκλησίας, υπογραμμίζεται η συνέπεια και αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής ενώ εκφράζεται η εκτίμηση για την υλοποίηση ενός έργου που σέβεται την Τρίτη Ηλικία. 
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της Επιστολής
Κατερίνη 15.5.2020
Αξιότιμοι κ. Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε,
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άρτια υλοποίηση υπόσχεσης που αφορά την ασφαλτόστρωση του πάρκινγκ του Οίκου Ηλικιωμένων «Ο Καλός Σαμαρείτης» της Εκκλησίας μας. Υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες και αναβολές (χειμώνας, κορωνοϊός) στην πραγματοποίηση αυτού του έργου. Δεν χρειάστηκε, όμως εμείς να επανέλθουμε ζητώντας την ολοκλήρωση των εργασιών. Εσείς δεν το αμελήσατε αλλά το υιοθετήσατε, το παρακολουθήσατε και το εκτελέσατε. Αυτό δείχνει συνέπεια και αποτελεσματικότητα από πλευράς της νέας Δημοτικής Αρχής.
Το έργο αυτό βοήθησε ώστε να αλλάξει όλο το τοπίο. Εξωραΐστηκε ο περιβάλλοντας χώρος και επίσης διευκολύνθηκε η λειτουργία του γειτνιάζοντος «Σχολικού Κτιρίου» πολλαπλών χρήσεων της Εκκλησίας μας. Πλέον, η πρόσβαση πεζών και οχημάτων, η τροφοδοσία και κάθε άλλου είδους δραστηριότητα μπορούν να γίνονται με άνεση και ευπρέπεια σε ένα κτίριο στολίδι στην περιοχή με σημαντική προσφορά στη φροντίδα ηλικιωμένων της πόλης μας και όχι μόνο.
Είστε αξιέπαινοι. Ως Κοινότητα έχουμε εκτιμήσει πολύ ό,τι κάνατε καθώς και την ποιότητα και επιμέλεια με την οποία ολοκληρώσατε το έργο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, ο μηχανικός, όσοι εργάστηκαν, οι χειριστές των μηχανημάτων, οι πάντες έκαναν εξαιρετική δουλειά με επαγγελματισμό και μεράκι.
Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στη συνέχιση της πραγμάτωσης του οράματός σας για μια πόλη ευλογημένη από τον Θεό. Κάθε σας επίσκεψη στους χώρους μας και κάθε επικοινωνία σας μαζί μας θα μας δίνει πάντοτε ιδιαίτερη χαρά.
Με εκτίμηση,
Για το Πρεσβυτέριο της Εκκλησίας μας
Ο Ποιμένας
Αιδ. Ιωάννης Υφαντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: