30 Μαΐου 2020

Αποστόλης Λιακόπουλος και Γιώργος Τομπουλίδης: Μην ξεχνάτε τα χωριά μας! Άκοπα χόρτα και λακκούβες στην Καλλιθέα + η μεταφορά των κοιμητηρίων

Μπορεί ο Δήμος Κατερίνης να ασχολείται με πολλά και σοβαρά ζητήματα, όμως δεν μπορεί να ξεχάσει τα χωριά μας που ανήκουν σε αυτόν! Κάθε δημότισσα και δημότης, όπου και αν κατοικούν, δικαιούνται να νιώθουν ισότιμοι με όλους τους υπόλοιπους συνδημότες, με το ίδιο επίπεδο διαβίωσης και ευκαιριών.

Καλλιθέα: Τα άκοπα χόρτα, οι λακκούβες και η μεταφορά των κοιμητηρίων

Στην Καλλιθέα τα προβλήματα ήταν και παραμένουν πολλά. Σήμερα σας ζητούμε να μας ενημερώσετε για δύο από αυτά:

- Ποιες ενέργειες έχετε κάνει για τη μεταφορά των κοιμητηρίων, ένα έργο που ο συνδυασμός μας είχε προτάξει στο πρόγραμμά του και αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων τα τελευταία χρόνια.

- Πότε θα κόψετε τα χόρτα, που πλέον έχουν ψηλώσει πολύ και τα βρίσκουμε σχεδόν σε κάθε σημείο, είτε μέσα στο χωριό, είτε στο τμήμα της Καλλιθέας με πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας (συνημμένες 2 σχετικές φωτογραφίες).

- Τι θα γίνει με τις λακκούβες των δρόμων, που κάνουν την Καλλιθέα να... μονομαχεί με τον Κορινό για το αρνητικό βραβείο χειρότερης ποιότητας δρόμων στον Δήμο μας; Έχετε προβλέψει την επίλυση του προβλήματος αυτού ΦΕΤΟΣ;

Στη διάθεσή σας, για να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των κατοίκων των χωριών μας

Σε αυτή τη μεγάλη οικονομική κρίση που ξεκινάει μετά τον κορωνοϊό, είναι ανάγκη να στηρίξουμε τα χωριά του Δήμου μας, να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των κατοίκων και να δώσουμε λύσεις. Μπορεί για κάποιους ίσως να φαίνονται «μικρά», όμως για τους συνδημότες μας που ζουν εκεί είναι μεγάλα, το ίδιο και για εμάς, τους ανθρώπους που απαρτίζουμε και στηρίζουμε τον δημοτικό συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα».

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Βάλτε προτεραιότητα ΚΑΙ τα χωριά μας!

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

Αποστόλης Λιακόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
με τον δημοτικό συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»


Γιώργος Τομπουλίδης

Τοπικός Σύμβουλος Καλλιθέας
με τον τοπικό συνδυασμό Καλλιθέρας «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: