14 Μαΐου 2020

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Πρόεδρο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε, ο Πρόεδρος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας, κ. Νίκος Παπανικολάου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, επεσήμανε, ότι, οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών, έδωσαν με επαγγελματισμό το δικό τους αγώνα, σε δύσκολες συνθήκες, στη διάρκεια της πανδημίας του  κορονοϊού Covid 19, εξυπηρετώντας το καταναλωτικό κοινό, τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Στη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Μαυρίδου, συζήτησε με τον Πρόεδρο, ζητήματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της λαϊκής αγοράς και που απασχολούν τον κλάδο, εκφράζοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής στα δίκαια-όπως τα χαρακτήρισε-αιτήματα.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ενημέρωσε, ότι, τις προσεχείς ημέρες, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της αντίστοιχης επιτροπής στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στην οποία προεδρεύει και δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσης των προβλημάτων με τη συνέργεια των τοπικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: