12 Μαΐου 2020

Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ…

Σαββίδης Παναγιώτης
Ο «χριστέμπορας» και χρόνια τηλεπωλητής σε διάφορα κανάλια κυρίως της Βορείου Ελλάδας, όντας αρχηγός κόμματος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» Κυριάκος Βελόπουλος, βρέθηκε με τις περισσότερες καταθέσεις 430.000 ευρω σε Γερμανική τράπεζα στην «Deutsce Bank ».

Οι Γερμανοί είναι «φίλοι» μας στην συγκεκριμένη περίπτωση και όχι αυτοί που θέλουν το κακό και την καταστροφή της χώρας μας.

Μονομερής αφήγημα που χρησιμοποιούν όλοι οι πατριδοκάπηλοι και ο Βελόπουλος, για να αποπροσανατολίζουν τον λαό και να του βάζουν εμπόδια στην ταξική – ριζοσπαστική πάλη, συγκαλύπτοντας παράλληλα τον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα της ΕΕ σαν ένωση καπιταλιστικών χωρών.

Οι πατρέμποροι μέντορες της συνωμοσιολογίας βρίσκονται στο επίκεντρο, όταν είναι να υπηρετήσουν ένα σχέδιο αναχαίτισης της ριζοσπαστικοποίησης της λαϊκής συνείδησης, ώστε να μην αμφισβητηθεί το σύστημα οργανωμένα και ταξικά, από την πλειοψηφία του λαού που πληρώνει με το αίμα την διαιώνιση του.

Σε αυτούς κατατάσσεται ο Κυριάκος Βελόπουλος σαν μια πιο μοντέρνα εκδοχή της «χρυσής αυγής».

Σε αυτή την κατεύθυνση προσπαθούν να αμβλύνον τα ταξικά κριτήρια στην πολιτική και την λαϊκή σκέψη και με όρους πατριδοκαπηλίας και απλουστεύσεων αθωώνουν την πολιτική και την στρατηγική του κεφαλαίου που κατακρημνίζει λαϊκά – κοινωνικά – εργασιακά δικαιώματα για να δίνουν ανάσες ζωής στο σύστημα που περιδένεται από οικονομικές κρίσεις που το ίδιο δημιουργεί απόρροια των νομοτελειών του.

Έτσι λαϊκίζουν με γενικεύσεις του τύπου όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι, όλοι τα παίρνουν, όλοι είναι κλέφτες, έχουν ιδιοτελή συμφέροντα με στόχο τον ατομικό πλουτισμό, κανείς δεν αγαπά την πατρίδα, είναι προσκυνημένοι, αγαπούν μόνο το χρήμα, επιχειρήματα που είναι «εκ των ων ουκ άνευ» άμα δεν συγκεκριμενοποιηθούν με ονόματα, πρόσωπα και αποδείξεις.

Με τέτοια και πολλά άλλα που είχαν στόχο τον εξοβελισμό του ταξικού χαρακτήρα της πολιτικής πολιτεύτηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Για την μεγάλη φτώχεια και ανασφάλεια του λαού δεν φταίει η ΕΕ, οι πολιτικές των αστικών κυβερνήσεων, η ακόρεστη δίψα για περισσότερα κέρδη και ο ανταγωνισμός μονοπωλίων και καπιταλιστών αλλά ο κακός Γερμανός, ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος, ο αγρότης που τρώει τις επιδοτήσεις, ο επίορκος πολιτικός.

Και αφού η πολιτική είναι μόνο ηθική κατά τον Βελόπουλο και όχι ταξική δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι ηθικό αυτός σε περίοδο αυξανόμενης λαϊκής φτώχειας, εξαθλίωσης και αγανάκτησης να βρίσκεται με καταθέσεις και μάλιστα σε Γερμανική τράπεζα 430.000 ευρώ χωρίς να υπονοούμε κάτι ύποπτο για αυτό.

Αλλά επειδή «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται» ο καιροσκοπισμός του Βελόπουλο αρχίζει και ξεσκεπάζεται.

Όχι ότι περιμέναμε το «πόθεν έσχες» του αλλά ως λαντζιέρης του συστήματος έχει αποδείξει πολλές φορές από τα χρόνια που ήταν στο «ΛΑΟΣ» από ποια μεριά είναι και πως εχθρεύεται τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα πίνοντας νερό στο όνομα του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: