17 Ιουνίου 2020

Συνελήφθη στην Παραλία Κατερίνης η φερόμενη ως ύποπτη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα η ύποπτη για την απαγωγή-θρίλερ της δεκάχρονης Μαρκέλλας. Η γυναίκα προσήχθη από τους αστυνομικούς που την εντόπισαν και τη συνέλαβαν στην Παραλία Κατερίνης, όπου είχε καταφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο του Star, πρόκειται για γυναίκα που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης και η ίδια είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Οι αρχές έκαναν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της κοκκινομάλλας που φέρεται να άρπαξε το 10χρονο κορίτσι μόλις σχόλασε από το σχολείο της στην Τούμπα και να το άφησε ελεύθερο μετά από 44 ώρες, στην Καλαμαριά. Την παρακολουθούσαν μέρες και τελικά σήμερα το μεσημέρι τη συνέλαβαν. Η σύλληψή της αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, στα κίνητρα της αρπαγής και στους λόγους που η μικρή Μαρκέλλα πέρασε αυτή την τρομακτική περιπέτεια.

Όπως είπε το παιδί, ήταν σε ένα σκοτεινό χώρο, της είχαν φορέσει χειροπέδες και η γυναίκα που ήταν εκεί φορούσε συνέχεια κουκούλα. Μαζί με την κοκκινομάλλα, ύποπτος στην υπόθεση θεωρείται κι ένας ηλικιωμένος. Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να συνέλθει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, καθώς στον οργανισμό της εντοπίστηκε κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών.

Την επιμέλεια διεκδικεί ο αδερφός

Την επιμέλεια της 10χρονης Μαρκέλλας διεκδικεί ο 26χρονος αδερφός της, ο οποίος το πρωί της Τρίτης έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να υποβάλει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος του αδερφού της μικρής, Ανθούλα Ανάσογλου, υπήρξε ακρόαση από την Εισαγγελέα Ανήλικων που συνοδεύτηκε από μεγάλη συζήτηση και ετοιμάζεται αίτηση για την επιμέλεια της μικρής, αν τυχόν δεν κριθεί κατάλληλο το περιβάλλον της μητέρας.

«Θα γίνει έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον. Προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς» δήλωσε η δικηγόρος.

Επιπλέον, η κ. Ανάσογλου πρόσθεσε πως «ζητήσαμε άδεια να την επισκεφτούμε στο Ιπποκράτειο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: