18 Ιουνίου 2020

Πανελλήνιες εξετάσεις 2020: Σε Κοινωνιολογία και Βιολογία εξετάζονται αύριο οι υποψήφιοι

Συνεχίζονται αύριο, Παρασκευή 19/6, οι πανελλήνιες εξετάσεις. Οι μαθητές των ΓΕΛ θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), ενώ το Σάββατο 20/6 οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Ακολουθούν, την επόμενη εβδομάδα, η εξέταση στη Φυσική στις 22/6 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, θα έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται ανάλογα με την ειδικότητά τους μεχρι την Τριτη 30/6.
Στο blog της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις από το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: