23 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή με το κίνητρο της 35χρονης - "Δεν είναι ο λόγος ο 40χρονος"

Μία πληροφορία, η οποία αν ισχύει ανατρέπει όλα όσα γνωρίζουμε ήδη για την επίθεση με βιτριόλικατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, είδε το φως της δημοσιότητας και περιπλέκει τα πράγματα. 

Η 35χρονη που κατηγορείται για τη φρικιαστική επίθεση και έχει προφυλακιστεί, εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην αποκαλύπτει τα κίνητρα αυτής της πράξης. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, υπάρχει ένας και μοναδικός άνθρωπος στον οποίο ανοίχτηκε η 35χρονη. 


Η 35χρονη προαυλίζεται μόνη τηςΣύμφωνα με την διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, η 35χρονη είχε επισκεπτήριο από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος την Παρασκευή.Όπως εξήγησε η διευθύντρια των φυλακών, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, για λίγες ημέρες μένει μόνη της στο κελί και προαυλίζεται μόνης της. "Σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθεί στο εσωτερικό στους θαλάμους", αναφέρει. Απαντώντας στο εάν απέχει από τη σίτιση, είπε ότι "τρώει κανονικά τρία γεύματα την ημέρα". 

Όπως είπε η διευθύντρια, η 35χρονη αν και ζήτησε να εργαστεί, δεν εργάζεται ακόμα, και εξήγησε ότι "εφόσον μπει σε αυτό το καθεστώς, έχει κάποιες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Έδειξε ενδιαφέρον για εργασία. Με τα ημερομίσθια, μειώνεται η ποινή της, όπως ισχύει για όλους τους εγκλείστους".Τέλος, ανέφερε ότι η 35χρονη "έχει κάνει ακροάσεις με κοινωνική λειτουργό, αρχιφύλακα, επόπτη εισαγγελέα".

πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: