24 Ιουνίου 2020

Ο ψευτογιατρός εξαπάτησε και 35χρονη καρκινοπαθή! Της πήρε 60.000€ για… “ενέσεις από το Βατικανό”

Εκτός όμως από τους τρεις θανάτους για τους οποίους κατηγορείται ο “γιατρός”, δεν αποκλείεται να ευθύνεται και για άλλον έναν: το θάνατο μιας 35χρονης γυναίκας, μητέρας δυο παιδιών που έπασχε από καρκίνο.

Αυτό υποστήριξε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (24.06.2020) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας. Όπως είπε, η 35χρονη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών και νηπιαγωγός, είχε καρκίνο στο στήθος.

Ο ψευτογιατρός, σύμφωνα με τον Στέλιο Σούρλα, την έπεισε να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας της. Μπορούμε να μιλάμε για τέταρτο θάνατο στον οποίο εμπλέκεται ο ψευτογιατρός, είπε ο γνωστός δικηγόρος.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, αντί της θεραπείας, ο 47χρονος έκανε στην άτυχη γυναίκα 6 ενέσεις, που της είπε ότι έρχονται «κατευθείαν από το Βατικανό». Μάλιστα, για αυτές έδωσε 60.000 ευρώ στον άνδρα που εμφανιζόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

Όπως είπε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, έχει στην διάθεσή του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε την ζωή της.

Συμπλήρωσε δε ότι σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που έχει συλλέξει, από διάφορα πρόσωπα που έπεσαν θύματα του 47χρονου, μπορεί κάποιος να μιλήσει για συνεργούς του ψευτογιατρού, οι οποίοι «έσπρωχναν» υποψήφια θύματα προς τον απατεώνα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: