13 Ιουνίου 2020

Στο φως τα ντοκουμέντα για τη δράστιδα με το βιτριόλι

Κίνητρο της επίθεσης εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, φαίνεται πως ήταν η ερωτική αντιζηλία που δημιουργήθηκε στο παρελθόν από υπερβολική εμμονή της προς το σύντροφό της. Πίστευε πως η επαφή του στον κυβερνοχώρο με την Ιωάννα, ήταν κάτι παραπάνω από φιλική.

Το «Τούνελ» παρουσίασε τη συνομιλία της 35χρονης δράστιδος με την τηλεφωνήτρια εταιρείας ραδιοταξί που έκλεισε ραντεβού για να πάει στον τόπο της επίθεσης.
Το ντοκουμέντο από τις κάμερες που την κατέγραψαν μια μέρα πριν την επίθεση, αλλά και την επόμενη που την πραγματοποίησε, ήταν σοκαριστικό. Την Τρίτη 19 Μαΐου το πρωί, έφτασε παράλληλα με το θύμα της στο κτίριο της Θησέως 214. Συνάντησε όμως κάποια εμπόδια στη διαδρομή της και τη ματαίωσε. Την επόμενη μέρα, έφτασε νωρίτερα από την Ιωάννα στο κτίριο, κρύφτηκε στο υπόγειο και μόλις την είδε, της επιτέθηκε με το βιτριόλι και εξαφανίστηκε με το ραδιοταξί που την περίμενε.
Η φερόμενη ως δράστις κρατείται στην Ασφάλεια Αθηνών και την Τρίτη 16 Ιουνίου θα απολογηθεί στον Ανακριτή. Η κατηγορία που την βαραίνει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας και απείθεια.
Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει την πράξη της, αλλά τα στοιχεία των Αρχών σε βάρος της είναι σημαντικά.
Σε ζωντανή σύνδεση με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο αστυνομικός συντάκτης της εκπομπής, Θοδωρής Παναγιωτίδης, μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση.
Στην εκπομπή μίλησαν οι δικηγόροι του θύματος Νίκος Αλεξανδρής και Απόστολος Λύτρας, καθώς και ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχιαγιόγλου.



Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: