28 Ιουνίου 2020

Ψευτογιατρός: Έπεσε θύμα του και συγγενής αρχηγού κόμματος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού που εξαπατούσε ασθενείς πουλώντας τους ψεύτικες θεραπείες.

Ο ψευτογιατρός μάλιστα εξαπάτησε και συγγενή αρχηγού πολιτικού κόμματος, που αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 82%. Μέχρι και ότι θα παίξει ποδόσφαιρο του έταζε ο ψευτογιατρός.

Πρώην μάλιστα βουλευτής υποστήριξε πως έκανε επέμβαση στο πλευρό ασθενούς, με τον Κοντοστάθη να βρίσκεται μαζί του μέσα στο χειρουργείο, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Όπως είπε 47χρονος που έπεσε θύμα του ψευτογιατρού: «Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων σου, μου έλεγε, και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα».

Η συνέχεια ήταν και η καλύτερη γι’ αυτόν… Ακολούθησε ένα διάστημα 40 ημερών, με φρικτούς πόνους, όπως ο ίδιος κατέθεσε. Ο απατεώνας γιατρός κατάφερε να αποσπάσει ακόμη 30.000 ευρώ, ενώ του έστειλε και μια φυσιοθεραπεύτρια από την Αμερική, την Πέπα, προκειμένου να τον κουράρει.

Ο ψευτογιατρός του είπε πως: «Παίρνει 60 ευρώ την ώρα και χρειάζεσαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Είχε έρθει αυτή, αλλά κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει, κάτι που είχε κάνει εντύπωση.»

Οπως ανέφερε συγγενής αρχηγού πολιτικού κόμματος, έδωσε 98.000 ευρώ στον «Κόντο», που θα «εξάλειφε» το 82% της αναπηρίας του μετά από ατύχημα που είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Για να γίνει πιο πιστευτός του έλεγε πως, θα τον κάνει να παίξει μπάλα…

Το θύμα δήλωσε: «Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό (αυτόν που υποσχέθηκε ο ‘Κόντος’ ότι θα τον κάνει Ταξίαρχο της… ΕΛ.ΑΣ.), τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Πριν το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο Κόντος. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε.»

Ο ανυποψίαστος ασθενής πείστηκε σε τέτοιο βαθμό από τον απατεώνα που του έταξε ένα σπίτι σε περίπτωση που γίνει καλά.

Σε ένα από τα mail με οδηγίες για το ημερήσιο πρόγραμμα διαίτας που έστειλε σε ένα από τα θύματα του υπογράφει ως νευρολόγος- νευροχειργός.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ τα θύματα του απατεώνα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100, ενώ άγνωστο παραμένει το σημείο που έκρυβε τα χρήματα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: