24 Ιουνίου 2020

Το γέλιο είναι υγεία!

 Καταναλωτικές συνήθειες  εν μέσω κορωνοϊνού
Η «Κραυγή» του Εντβαρτ Μουνκ με μια επίκαιρη προσθήκη. 
Το πιο... δημοφιλές καταναλωτικό προϊόν εν μέσω της πανδημίας.
«Εχω σιχαθεί να τρώω χαρτί υγείας κάθε μέρα σε κάθε γεύμα. Εχουμε κάποια ένδειξη για το γιατί το κάνουν όλοι αυτό;», εξομολογείται ένας λογαριασμός στο Twitter, κερδίζοντας δεκάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις από αναγνώστες που απορούν και αυτοί γιατί το αγοράζουν σε τεράστιες ποσότητες σαν υπνωτισμένοι. 

Ενας άλλος λογαριασμός στο Instagram από την Αυστραλία έχει την απάντηση: μα γιατί μπορεί να τυλίξει κανείς το σώμα του με ρολό χαρτιού για να προστατεύσει τον εαυτό του από πιθανές μολύνσεις. 

Ενας τρίτος χρήστης μοιράζεται ένα κομμάτι από το ημερολόγιο καραντίνας του για τις καταναλωτικές συνήθειες της πανδημίας: «Μέρα πρώτη, μόλις επέστρεψα από το σούπερ μάρκετ και έχω συγκεντρώσει ατέλειωτες προμήθειες και τρόφιμα ώστε να παραμείνω απομονωμένος στο σπίτι μου μέχρι να τελειώσει η πανδημία». Μετά 45 λεπτά ακολουθεί δεύτερη καταχώριση: «Επέστρεψα στο σούπερ μάρκετ γιατί λιγουρεύτηκα σοκολάτα Twix». 

Ο φρικιαστικός κλόουν Πένιγουαϊζ από το σύμπαν του Στίβεν Κινγκ παρασύρει πλέον τα παιδιά στον υπόνομο τάζοντας τους αντισηπτικό για τα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: