4 Ιουνίου 2020

Γερμανοί εισαγγελείς: Θεωρούμε ότι η Μαντλίν είναι νεκρή - Αυτή είναι η φωτογραφία του βασικού υπόπτου

Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν ότι ερευνούν έναν 43χρονο Γερμανό άνδρα ως ύποπτο για φόνο και ότι πιστεύουν πως η Μαντλίν ΜακΚάν, το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε από τον Πορτογαλία το 2007, στα 3 της χρόνια είναι νεκρό.

Το γραφείο του δημόσιου εισαγγελέα στο Μπράουνσβαϊγκ ερευνά έναν 43 χρονο Γερμανό υπήκοο ως ύποπτο για φόνο. Από αυτό μπορείτε να δείτε ότι συμπεραίνουμε πως το κορίτσι είναι νεκρό" δήλωσε ο εισαγγελέας του Μπράουνσβαϊγκ ΧανςΚρίστιαν Βόλτερς. Υπενθυμίζεται πως η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της στις 3 Μαΐου 2007 στη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Αλγκάρβε ενώ οι γονείς της και φίλοι τους ήταν σε κοντινό μπαράκι με τάπας στη Πραΐα ντα Λουζ.

Την ίδια ώρα, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία τουβασικού υπόπτου για την εξαφάνιση τηςΜαντλίν ΜακΚάν πριν από 13 χρόνια, η οποία δόθηκε στην αστυνομία από έναν φίλο του στον οποίο ομολόγησε ότι ήξερε τα πάντα σχετικά με το κοριτσάκι ενώ τα έπιναν σε ένα μπαρ, στη 10η επέτειο της εξαφάνισης του παιδιού, σύμφωνα με τη MailOnline.

Ο 43χρονος κατονομάστηκε ως ο Christian Brueckner, Γερμανός παιδόφιλος και διακινητής ναρκωτικών που φυλακίστηκε πέρυσι για τον βιασμό μίας 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας το 2005, στην Πραΐα ντα Λουζ, 18 μήνες πριν από την εξαφάνιση της Μαντλίν. Ο 43χρονος φέρεται να παραδέχτηκε σε φίλο του την αρπαγή της Μαντλίν ενώ τα έπιναν μαζί σε μπαρ στη δέκατη επέτειο της εξαφάνισής της όταν το πρόσωπό της εμφανίστηκε στην οθόνη της τηλεόρασης στη γερμανική παμπ.
Τότε έδειξε στον φίλο του το βίντεο από τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα, με αποτέλεσμα ο φίλος του να δώσει την πληροφορία στην αστυνομία. Ο βασικός ύποπτος έχει μακρά ιστορία σε σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον γυναικών και παιδιών και ζούσε επί 12 χρόνια στην Πορτογαλία και το Αλγκάρβε πριν από την εξαφάνιση της Μάντι.



enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: