27 Ιουλίου 2020

Συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο για λαθραία τσιγάρα και μαστροπεία

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα 
Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, διότι σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1.000 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 20.000 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.


Εκτέλεση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης
Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2020) τα ξημερώματα, στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, μία αλλοδαπή γυναίκα, διότι κατά την είσοδο της στη χώρα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών της Ιταλίας, για τα αδικήματα της εκμετάλλευσης εκδιδόμενων γυναικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών της Ρουμανίας, για το αδίκημα της μαστροπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: