15 Ιουλίου 2020

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Ευγενική δωρεά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού από τον Σύλλογο «ΆΤΗΡΑ»


Στην ποιοτική αναβάθμιση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού και στην επίτευξη του στόχου να παραμείνει μια πλούσια - δημιουργική πηγή γνώσης, συμβάλλει η ευγενική δωρεά βιβλίων από τον Φιλανθρωπικό Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΆΤΗΡΑ». 


Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος σύλλογος ενίσχυσε τη συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με βιβλία εξαιρετικής κατάστασης, ποικίλης θεματολογίας, τα οποία συγκέντρωσε κατόπιν ανοικτής πρόσκλησης μεταξύ των μελών του συλλόγου.



«Γίναμε αποδέκτες στον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) μιας σημαντικής δωρεάς βιβλίων, για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού από τον Σύλλογο «ΆΤΗΡΑ», τα μέλη του οποίου ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, για την ευγενική αυτή προσφορά. Γενικότερα, στον ΟΠΠΑΠ χαιρετίζουμε και ενθαρρύνουμε τη δωρεά βιβλίων, που εμπλουτίζουν τη συλλογή των Δημοτικών Βιβλιοθηκών μας και εξυπηρετούν τους σκοπούς  τους» σημειώνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας.

Θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «ΆΤΗΡΑ» για την ευγενική αυτή δωρεά, απηύθυναν κατά την παραλαβή των βιβλίων και οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού, ενώ από την πλευρά της,  η πρόεδρος Ρούλα Βαβατσούλα και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους, που μέσω της δωρεάς βιβλίων συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της Δημοτικής βιβλιοθήκης Κορινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: