23 Ιουλίου 2020

«Αντίο μαμά»: Σκαρφάλωσε στο παράθυρο του νοσοκομείου για να αποχαιρετήσει τη μητέρα του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία συγκλονιστική φωτογραφία που δείχνει έναν 30χρονο άνδρα από την Παλαιστίνη να έχει σκαρφαλώσει στο παράθυρο της εντατική μονάδας του νοσοκομείου για να αποχαιρετίσει τη μητέρα του που πεθαίνει από κοροναϊό.


Η μητέρα του Τζιχάντ Αλ Σουαΐτι, Ρασμί Σουαΐτι, νοσηλευόταν εδώ και 5 μέρες στο νοσοκομείο της Χεβρώνας με λευχαιμία και κοροναϊό. Λίγο μετά από την απροσδόκητη «επίσκεψη», η 73χρονη Ρασμί ξεψύχησε στην εντατική.

Σύμφωνα με την Arabic Post, o νεαρός άνδρας προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο της μητέρας του όταν έμαθε ότι η κατάστασή της χειροτέρευε, αλλά δεν το επιτράπηκε η είσοδος. «Έκατσα αβοήθητος έξω από το παράθυρο της ΜΕΘ, παρακολουθώντας τις τελευταίες της στιγμές», είπε.

Την φωτογραφία του νεαρού άντρα να αποχαιρετά τη μητέρα του σκαρφαλωμένος στο περβάζι έξω από το παράθυρο της εντατικής δημοσίευσε στο Twitter ο ακτιβιστής, Μοχάμεντ Σάφα, εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών.

«Ο γιος μιας Παλαιστίνιας που μολύνθηκε από COVID-19 σκαρφάλωσε μέχρι το δωμάτιο του νοσοκομείου για να βλέπει τη μάνα του κάθε νύχτα μέχρι που πέθανε» έγραφε το σχόλιο του Σάφα στην ανάρτησή του.

«Ο Τζιχάντ είναι το μικρότερο παιδί και το πιο κοντινό στη μητέρα του, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα μας πριν 15 χρόνια. Η μάνα μας είχε λευχαιμία και διαγνώστηκε με κοροναϊό λίγες βδομάδες πριν. Όταν έμαθε το θάνατο της μητέρας μας, ο Τζιχάντ ήταν θυμωμένος και σε άρνηση» ανέφερε ο μεγαλύτερος γιος του 30χρονου άντρα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: