2 Ιουλίου 2020

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Στο σκαμνί ο μεγάλος περίπατος της Αθήνας. Πυρά στο Μπακογιάννη για τις ζαρντινιέρες. Με 5700 τι να αγοράσει ο άνθρωπος, είναι ακριβή η ζωή στην Αθήνα.
**

Μια σετ ζαρντινιέρα 5700 ίσον με ένα ψυγείο δίπορτο, ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο, ένα ΙΧ μεταχειρισμένο δεκαετίας και δέκα ζαρντινιέρες από άλλο μαγαζί. Καλύτερα να χτυπάς ζαρντινιέρα παρά συνοικιακό ΑΤΜ.
**
Φαντάζομαι να ‘χει και χημικές τουαλέτες ο μεγάλος περίπατος. Θα τα κάνουν πάνω τους οι Αθηναίοι από τη χαρά τους. Ποιοι Αθηναίοι θα μου πείτε, ήδη η Αθήνα έγινε Καράτσι.
**
Για φαντάσου περίπατο μες το καυσαέριο, με χιλιάδες λάθρο. Στη μόδα πάλι τα μπατιρόσπορα.
**
Θέλει να γράψει ιστορία ο ανιψιός. Είχαμε κι άλλον ανιψιό που έγινε πρωθυπουργός. Όλα τα ‘χε η Μαριωρή…
**
Εμείς δε θέλουμε μεγάλο περίπατο. Όπου κι αν πας στην Κατερίνη ένα τσιγάρο δρόμος είναι (παραδοσιακός τρόπος μέτρησης χιλιομετρικών αποστάσεων).
**
Θέλουμε ποδηλατόδρομους, όχι σαν του Σάββα. Εκείνοι ήταν ίσα-ίσα για πατίνια.
**
Να δείτε ότι θα το προτείνει και ο Λιακόπουλος. Άλλωστε τελευταία ό,τι προτείνει το κάνει ο Κουκοδήμος.
**
Εντάξει σοβαρό έργο είναι η προβλήτα της Παραλίας και εύγε. Οι διαγραμμίσεις δεν χρειάζονται και τόση προβολή, αφού σε ένα μήνα θα σβήσουν.
**
Ετοιμασθείτε. Βλέπω να πέφτει χρήμα. Αναδρομικά για όλους κι όχι μόνο όσους έκαναν αγωγές. Πότε θα γίνει; Εξαρτάται από την ημερομηνία των πρόωρων εκλογών που μάλλον είναι στα άμεσα σχέδια του Κυριάκου.
**
Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Καίει την απλή αναλογική, εκμεταλλεύεται τη δόξα από τον κορωνοϊό και επιφυλάσσεται για το ενδεχόμενο δεύτερο κύμα του ιού.
**
Όλα αυτά είναι υποθέσεις. Δεν ξέρουμε τι θα πει και η Μέρκελ. Χωρίς τη συγκατάθεσή της τίποτε δεν γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: