9 Ιουλίου 2020

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας

Την συμπαράσταση και την στήριξη στις δραστηριότητες του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας εξέφρασαν μέσω της προσέλευσης τους οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ του Νομού μας στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αυτού. 


Σημαντικό ρόλο φυσικά έπαιξε το ενιαίο ψηφοδέλτιο των εκλογών καθώς και το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των υποψηφίων.
Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, όπως αυτή συγκλήθηκε σήμερα από τον πλειοψηφών σύμβουλο κ. Τσαλό Αθανάσιο, κυριάρχησε ο διάλογος ανάμεσα στα νέα και παλαιά μέλη για το ρόλο και τις δραστηριότητες του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας, ενώ παράλληλα κατά την κατανομή των αξιωμάτων ομόφωνα εξελέγησαν οι σύμβουλοι στα αξιώματα που ανέλαβαν.
Αναλυτικότερα:
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας, ο Πρόεδρος κ. Τσιμήτρης Δημήτριος δήλωσε ότι ως Διοίκηση θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας στο δύσκολο αγώνα που καταβάλλουμε όλοι μας για την επιβίωση των οικογενειών μας. Οφείλουμε στην εποχή που ζούμε να συνεχίσουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δικαιώματα των συνταξιούχων μελών μας, να ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις και μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους, όποια και εάν είναι αυτά. Η διαρκή στήριξη των μελών μας, όπως εκφράστηκε και από την προσέλευσή τους στην εκλογική διαδικασία του Σωματείου μας, μας έδωσε το έναυσμα να διεκδικούμε με μεγαλύτερο σθένος τα δίκαια αιτήματά μας καθώς και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια στην ισχυροποίηση του συνδικαλιστικού οργάνου των συνταξιούχων ΟΑΕΕ της περιοχής μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας
Τσιμήτρης Δημήτριος                                                  Τσαλός Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: