6 Αυγούστου 2020

Αναβολή της 11ης ΕΒΕΠ-ΚΜ για το 2021 από το Επιμελητήριο Πιερίας

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία που έχουν ληφθεί από την πολιτεία όσο και της δυσμενούς πρόβλεψης για την εξέλιξη της διασποράς του COVID-19 τους επόμενους μήνες στη χώρα μας, αποφάσισε την αναβολή της 11ης Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας (11η ΕΒΕΠ-ΚΜ).

Με κύριο μέλημα την προστασία της υγείας και ασφάλειας όλων μας, η διοίκηση οδηγήθηκε στην απόφαση της αναβολής της φετινής 11ης ΕΒΕΠ-ΚΜ για το έτος 2021, αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα την κρίση του κορωνοϊού.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης που στάθηκαν αρωγοί μας καθώς και τους θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς που μας στήριξαν, όλους τους επισκέπτες που τίμησαν και στήριξαν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιφέρειάς μας, τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους για τη διαρκή προβολή και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκθέτες - επιχειρηματίες για την εμπιστοσύνη, τη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δέκα χρόνια  ΕΒΕΠ-ΚΜ. Με  την δική τους  δυναμική συμμετοχή, πετύχαμε την ανάδειξη της ΕΒΕΠ-ΚΜ  σε κορυφαίο θεσμό όχι μόνο για τα τοπικά δρώμενα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Με την πεποίθηση ότι θα βγούμε νικητές από την τρέχουσα κρίση ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δυναμική διοργάνωση», υπογράμμισε ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: