22 Αυγούστου 2020

Ανοίγει σήμερα το ΑΧΕΠΑ για νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού για νοσηλεία

Από σήμερα, Σάββατο, θα δέχεται και πάλι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου λειτουργεί κανονικά η Α Παθολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ απλώς δεν δέχεται νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 λόγω της εμφάνισης 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης η Α΄ Παθολογική Κλινική απολυμαίνεται και δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 μέχρι την Παρασκευή, ενώ εκτιμά πως θα αρχίσει να δέχεται κανονικά ασθενείς θετικούς στον κορωνοϊό από το προσεχές Σάββατο που είναι ημέρα γενικής εφημερίας.
«Υπήρξε λάθος ερμηνεία της ανακοίνωσης σχετικά με την λειτουργία της Α΄Παθολογικής Κλινικής. Η Κλινική και η ΜΕΘ λειτουργούν κανονικά στο 100% και οι ασθενείς που νοσηλεύονταν εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 για νοσηλεία, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά» επισήμανε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όσον αφορά τους 14 εργαζόμενους που προσβλήθηκαν από Covid-19 ανέφερε ότι βρίσκονται σε καραντίνα και κανείς δεν γνωρίζει αποδεδειγμένα από που κόλλησαν.



thestival.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: