4 Αυγούστου 2020

Άγριος καβγάς σε πτήση: Μπουνιές και βρισιές με επιβάτες που αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες

Ο "κακός χαμός" έγινε σε πτήση της KLM ανάμεσα σε επιβάτες για τα μέτρα πρόληψης στις πτήσεις εν μέσω κορονοϊού. Κατ' αρχήν η γνωστή αεροπορική εταιρεία απαιτεί απ'όλους τους επιβάτες να φορούν μάσκα στο πρόσωπό τους, από τη στιγμή της αναγγελίας της αναχώρησης των πτήσεων μέχρι την άφιξη στον τελικό προορισμό.

Και κάπου εδώ έρχεται το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και στο οποίο διακρίνονται δύο Αγγλόφωνοι επιβάτες να έρχονται στα χέρια με συνεπιβάτες τους λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από το αεροδρόμιο του Σίπχολ. Οι δύο άνδρες όχι μόνον αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες, αλλά επιτέθηκαν φραστικά και με μπουνιές σε συνταξιδιώτες τους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της KLM στο ολλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANP. Οι δύο επιβάτες φαίνονται να είναι μεθυσμένοι, ενώ στο βίντεο αποτυπώνεται ο καβγάς στη διάρκεια της πτήσεις. Ορισμένοι συνταξιδιώτες ακούγονται να τους φωνάζουν να σταματήσουν: «Υπάρχουν παιδιά εδώ».

Ένας εκ των δύο εμφανίζεται μισόγυμνος, να δέχεται μια γροθιά στο πρόσωπο από έναν συνεπιβάτη στον διάδρομο και λίγο αργότερα να τον καθηλώνουν στο πάτωμα του αεροσκάφους. Ευτυχώς δεν κινδύνεψε η ασφάλεια της πτήσης, ούτε τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά. Οι δύο ταραξίες τέθηκαν εκτός μάχης από τους συνεπιβάτες και συνελήφθησαν από την ισπανική αστυνομία μετά την προσγείωση του αεροσκάφους της KLM.

enikos.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: