14 Αυγούστου 2020

Γάμος στην Αλεξανδρούπολη με απίστευτο συνωστισμό

Επέμβαση της αστυνομίας σε μουσουλμανικό γάμο ο οποίος πραγματοποιούνταν το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη.

Στον γάμο επικρατούσε τεράστιος συνωστισμός με πάρα πολλά άτομα που συμμετείχαν αλλά και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας - αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής και επικρατούσε κυριολεκτικά χαμός. Ένα από αυτά ήταν και το συγκεκριμένο.

 Στην περιοχή της οδού Άβαντος έφτασε η ομάδα "ΔΙΑΣ” και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση. Εκεί τους επιβλήθηκε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ, ενώ το γαμήλιο γλέντι διαλύθηκε. Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκήσει αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις, τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης.

Κι όλα αυτά όταν η Αλεξανδρούπολη είχε πάνω από 60 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε γάμο που έγινε πριν δυο εβδομάδες, ενώ αυξάνονται καθημερινά και τα κρούσματα απ’ τον πολιτικό γάμο του Τυχερού.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια: