28 Αυγούστου 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Μετά την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση , η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων έλαβε τέλος. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε σήμερα με επιτυχία. Εύχομαι αυτή η νέα “σελίδα” στη ζωή τους , να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών τους. 

Eπίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών αλλά και τις οικογένειές τους που παρείχαν κάθε ηθική και ψυχολογική στήριξη.

Για όσους σήμερα δεν τα κατάφεραν είναι σίγουρο ότι η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η ζωή είναι μπροστά τους, με πάμπολλες επιλογές και ευκαιρίες .Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση αλλά με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια είμαι βέβαιη ότι οι στόχοι στο τέλος θα επιτευχθούν.

Εύχομαι, λοιπόν, σε όλους τους νέους να υποστηρίξουν με πάθος την επιλογή τους για το μέλλον και να τύχουν της σταδιοδρομίας που ο καθένας ονειρεύεται για τον εαυτό του».

Καλή δύναμη και καλές σπουδές!!
                      

Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
Τσιαργαλή Μεταξία


Δεν υπάρχουν σχόλια: