21 Αυγούστου 2020

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινές εργασίες από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου


Καθημερινά εργάζονται τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να επικρατεί ευπρέπεια σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, παιδικές χαρές, οδικό δίκτυο, σε αστικές, αγροτικές και παραλιακές περιοχές του Δήμου Κατερίνης.


Σ’ αυτή την προσπάθεια οι εργαζόμενοι δραστηριοποιούνται με συγκεκριμένο προγραμματισμό υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη και εν μέσω καλοκαιριού, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα.

Την εβδομάδα από Δευτέρα 17/8 έως και Παρασκευή 21/8/2020, τα συνεργεία προέβησαν σε εργασίες στο Γήπεδο Σβορώνου (με τρακτέρ), επίσης στην πλ. Ευκαρπίδη, στην Παραλία, στην οδό Ν.Φαρμάκη, στην Αστική Σχολή, στη Νησίδα Περίστασης, στην Υπογειοποίηση, στην οδό Ηπείρου, στο Παρκάκι Π.Δέλτα, σε Παιδική Χαρά κοντά στον ΟΑΕΔ, στην Παιδική Χαρά και στο Παρκάκι επί της οδού Αθ.Αστερίου, σε εργασίες με χρήση τρακτέρ με βραχίονα στην οδό Εργατών κοντά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας.

Επιπλέον, εργασίες έγιναν με χρήση τρακτέρ επί της οδού Ν.Λύτρα (δύο παρκάκια με πεύκα), στην πλ. Ηρώων, στην Παιδική Χαρά επί της οδού Αθ. Διάκου, σε Παρκάκι στο Βατάν, με τρακτέρ σε περιοχή στην Περίσταση καθώς επίσης και στην περιοχή ΚΤΕΛ. Τέλος, διάφορες εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην Επέκταση Ευαγγελικών, στη Ν.Πλαστήρα, στην πλ. Ελευθερίας με χαρτοκοπτική μηχανή αλλά και στην Πάρ. Ερμού στην Ολυμπιακή Ακτή, ενώ ικανοποιήθηκαν και αιτήματα δημοτών για διάφορα κλαδέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: