27 Αυγούστου 2020

Ο «Αύγουστος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας», μήνας αγάπης και προσφοράς ζωής για τον Δ.Κατερίνης


Κώστας Κουκοδήμος: Ευχαριστίες από καρδιάς προς την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης & προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα

Μια ανεκτίμητη προσφορά Αγάπης προς συνδημότες που έχουν ανάγκη από αίμα αποτέλεσε το πρόγραμμα «Αύγουστος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας» που, για τέσσερις συνεχόμενες Πέμπτες, οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης μέσα στον φετινό Αύγουστο σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Οι εθελοντικές αιμοδοσίες πραγματοποιήθηκαν στις 6/8, 13/8, 20/8 και 27/8/2020 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου.


Πέρα από τους δημότες που πρόστρεξαν στο κάλεσμα του Δήμου και πρόσφεραν λίγο από το αίμα τους, στις αιμοδοσίες συμμετείχαν διοικητικά στελέχη του Δήμου, αιρετοί, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, καθώς και Δημοτικοί Υπάλληλοι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σ’ αυτή την εθελοντική αιμοδοσία των τεσσάρων ημερών, σε μια διαδικασία που σώζει ζωές συνανθρώπων συμμετείχαν και δημότες που έδιναν αίμα για πρώτη φορά στη ζωή τους, ενώ συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός φιαλών αίματος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, εξέφρασε ευχαριστίες από καρδιάς προς την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης,  για την αγαστή συνεργασία. Επιπλέον, ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, δημότες, δημοτικούς υπαλλήλους, στελέχη και αιρετούς του Δήμου που με πολλή αγάπη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης. Τους ευχαριστώ διότι προσήλθαν και έδωσαν λίγο από το πολύτιμο αίμα τους για να το προσφέρουν σε συμπολίτες μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: