28 Σεπτεμβρίου 2020

Η συνέντευξη τύπου του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση»

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ο δημοτικός μας συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» παραχώρησε συνέντευξη τύπου, με αφορμή τη συμπλήρωση  του πρώτου χρόνου διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Κατερίνης. 

Ο επικεφαλής μας κ. Σάββας Χιονίδης αναφέρθηκε σε μία σειρά από ζητήματα που απασχόλησαν το δήμο Κατερίνης, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης μέχρι σήμερα, εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία απαιτούνται λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία.

Χωρίς κραυγές, εξηγήσαμε ότι ήταν στρατηγική μας επιλογή να δώσουμε χώρο και χρόνο στη νέα διοίκηση αλλά παρακολουθούσαμε στενά, όλο αυτό το διάστημα, τα τεκταινόμενα στον Δήμο Κατερίνης.

Καλούμε όλους τους Δημότες, να παρακολουθήσουν την συνέντευξη και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Εμείς διαπιστώσαμε και καταθέσαμε στοιχεία για την έλλειψη σχεδίου και οράματος της νέας διοίκησης, τις απευθείας αναθέσεις που καταδίκαζαν προεκλογικά και ήδη έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και τις παράξενες εταιρίες Ι.Κ.Ε που συστάθηκαν μετεκλογικά και έλαβαν απευθείας αναθέσεις. Επιπλέον δηλώσαμε ότι αναμένουμε ακόμα τον οικονομικό έλεγχο, μιας και μάλλον δεν ήταν αρκετός ο ένας χρόνος που πέρασε, καταδείξαμε το αχρείαστο, εκ του αποτελέσματος, δάνειο που πήρε ο Δήμος Κατερίνης και εκφράσαμε την ικανοποίηση μας για τον οικονομικό απολογισμό, που οι ίδιοι κατέθεσαν, επιβεβαιώνοντας τα νούμερα και τα δεδομένα που εμείς ισχυριζόμασταν.

Ο συνδυασμός μας ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους των μέσων ηλεκτρονικής και έντυπης ενημέρωσης τα οποία συμμετείχαν στην συνέντευξη τύπου και φυσικά τους Δημότες που μας στέλνουν καθημερινά τα προβλήματα, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: