27 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμαρχος Τρικκαίων: Από γάμο τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή


Με απόλυτη υπευθυνότητα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα Τρίκαλα το μίνι lockdown, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, “από σήμερα το πρωί, παρότι ήταν μόνο λίγες οι ώρες λειτουργίας των νέων μέτρων χρησιμοποιούσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό μάσκα .Και η Δημοτική Αστυνομία και η ΕΛΑΣ ενημέρωναν σήμερα τους πολίτες ότι πρέπει κι έξω να φοράνε μάσκα κι ελπίζουμε ότι τα πράγματα πλέον θα ακολουθήσουν έναν πιο λογικό τρόπο να μην έχουμε την εξάπλωση, τη διάδοση, που είχαμε τις τελευταίες ημέρες”.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Τρικκαίων σημείωσε ότι τα περισσότερα κρούσματα προήλθαν από συγκεκριμένο γάμο: “Δεν ήταν μόνο ο γάμος αλλά τα μαζεμένα κρούσματα ιχνηλατούνται από έναν συγκεκριμένο γάμο. Την τελευταία εβδομάδα είχαμε 65 κρούσματα στο σύνολο, από Σάββατο σε Σάββατο, 50 από τη Δευτέρα. Και όταν έχεις τόσα μαζεμένα κρούσματα και πλέον όλα αυτά χτυπάνε σε σχολεία και σε εκπαιδευτικό προσωπικό πρέπει να λάβουμε μέτρα και βλέπω ότι αυτό έχει γίνει απόλυτα κατανοητό”.




thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια: