14 Σεπτεμβρίου 2020

Θανάσης Λιακόπουλος: Μήνυμα σε όλους τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά


Με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς η δημοτική μας παράταξη  εύχεται σε όλους τους μαθητές της πόλης μας Προσχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Ιδιαίτερα, ευχόμαστε  όλοι οι μαθητές μας να έχουν υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα στο νέο δρόμο της μάθησης που ανοίγεται για μια ακόμη χρονιά, που πρέπει με αισιοδοξία και πίστη στους στόχους τους να τον διανύσουν με επιτυχία και σίγουρη προοπτική. Στον αγώνα αυτόν θα έχουν αρωγούς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους , οι οποίοι  με την καλύτερη διάθεση τους περιμένουν στο γνώριμο και φιλικό σχολικό περιβάλλον, έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για το αγαθό της μάθησης.

Η αλήθεια είναι πως η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους βρίσκει τη χώρα μας αντιμέτωπη με την υγειονομική πρόκληση του COVID-19. Προκειμένου να διαφυλαχθεί το αγαθό της Δημόσιας Υγείας νέοι κανόνες και νέα μέτρα κρίθηκαν επιβεβλημένα να εφαρμοστούν από την εκπαιδευτική κοινότητα. Είμαστε βέβαιοι πως οι εκπαιδευτικοί μας θα πράξουν ό, τι απαιτείται για να λειτουργήσουν οι εκπαιδευτικές μονάδες απρόσκοπτα. Χρειάζεται σύνεση και υπομονή από όλους. 

Διαβεβαιώνουμε  πως όλοι εμείς θα παρακολουθούμε τη πρόοδο των μαθητών, προσφέροντας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, ό,τι είναι δυνατόν μαζί με τους γονείς τους,  οι οποίοι πράγματι μοχθούν και κοπιάζουν για το σκοπό αυτό.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους !!!

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος 
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού "Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα"

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης  

Δεν υπάρχουν σχόλια: