2 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκρότηση και κατανομή αρμοδιοτήτων Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Πιερίας


Την 3η Σεπτεμβρίου ημέρα της ιστορικής διακήρυξης

ίδρυσης του ΠΑΣΟΚΜια ημέρα ορόσημο που σήμανε την αλλαγή της πολιτικής ιστορίας της χώρας μας, την 3η Σεπτεμβρίου, επέλεξε για να πραγματοποιήσει τη συνεδρίασή της η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής της Πιερίας.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από την ημέρα που ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου ανακοινώσε την ίδρυση του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος, μιας πολιτικής παράταξης που θα κυριαρχήσει πολιτικά στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής της Πιερίας θα προχωρήσει, κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασή της, σε συγκρότηση και κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών της για την καλύτερη οργάνωση και την προαγωγή του πολιτικού και κοινωνικού της έργου.

Η συνεδρίαση της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 20:00 το βράδυ στο πρώην Δημαρχιακό Μέγαρο στην Κονταριώτισσα, στο πλαίσιο της αποκεντρωμένης πολιτικής που ακολουθεί η Ν.Ε. του κόμματος.

"Η 3η Σεπτεμβρίου είναι φωτοδότης για τις αρχές, τις αξίες και το μεγάλο έργο του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου που οδήγησε την Ελλάδα στην πρόοδο της μεταπολίτευσης, της καλύτερης περιόδου της νεώτερης ιστορίας μας'', υποστήριξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας, κ. Κώστας Κιτιξής αναφερόμενος στην επιλογή της ημερομηνίας διεξαγωγής της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: