3 Σεπτεμβρίου 2020

Συναγερμός λόγω Covid-19 – Εκκενώθηκε το Υπ. Οικονομικών

Το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου εκκενώθηκε το Υπουργείο Οικονομικών και οι υπάλληλοί του θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις εργασίες τους τη Δευτέρα που μας έρχεται. Εν τω μεταξύ όλο το κτήριο θα απολυμανθεί από ειδικά συνεργεία.

Ήδη ιχνηλατούνται στελέχη του υπουργείου και ερευνάται αν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ήρθε σε επαφή με τον Ισραηλινό επενδυτή ο οποίος μετέφερε τον κορωνοϊό σε κυβερνητικά κλιμάκια.
Ως γνωστόν από το πρωί της Πέμπτης τέθηκαν σε καραντίνα τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδη, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Και οι τρεις τους είχαν έρθει σε άμεση επαφή με τον Ισραηλινό επενδυτή, ο οποίος τελικά, όπως αποδείχθηκε, είναι φορέας του κορωνοϊού.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας 
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό COVID-19.
Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: