11 Σεπτεμβρίου 2020

Παρατείνονται τα μέτρα στις επιβαρυμένες περιοχές -Task force για κλείσιμο σχολείων σε περίπτωση κρούσματος

Ενόψει του ανοίγματος των σχολείων ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι δημιουργείται μια ομάδα διαχείρισης, μια λεγόμενη task force, με τη σύμπραξη των υπουργείων Υγείας, Παιδείας, της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, που θα υποστηρίζει σε καθημερινή βάση κατά το πρώτο διάστημα τους περιφερειακούς διευθυντές υγείας αλλά και τους διευθυντές εκπαίδευσης στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία.

Η επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης θα είναι δυνατή από τη Δευτέρα το πρωί στις 9 πμ στα τηλέφωνα 2131510984, 0985, και 0986.
Αίρονται οι περιορισμοί σε Πάρο και Αντίπαρο 
Την απόφαση της άρσης των ειδικών περιοριστικών μέτρων προστασίας σε Πάρο και Αντίπαρο γνωστοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό στη χώρα μας, σήμερα Παρασκευή. 
Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Χαρδαλιά, η επιδημιολογική εικόνα στην Πάρο και την Αντίπαρο έχει βελτιωθεί σημαντικά και οι περιοχές αυτές αναμένεται να εξέλθουν από το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων από τις 14 Σεπτεμβρίου. 
Επίσης, ο υφυπουργός δήλωσε ότι παρατείνονται τα μέτρα στις επιβαρυμένες περιοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική. 


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: