15 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Καθαρισμός - συντήρηση & διαρκής φροντίδα στους χώρους πρασίνου

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης συνεχίστηκαν και στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου, υπό την επίβλεψη και τον σχεδιασμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, βάσει των εντολών του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

Ειδικότερα από τη Δευτέρα 12 έως και σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, τα συνεργεία εργάστηκαν ως εξής:

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου εργάστηκαν στις οδούς: Γαρέφη, Επισκόπου Ησαΐα στην προέκταση Ευαγγελικών, στο σιντριβάνι της οδού Μ. Αλεξάνδρου (αφετηρία πεζόδρομου), στην είσοδο-έξοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην παιδική χαρά της οδού Αισχύλου, στην  έξοδο της οδού Θεσσαλονίκης, στην Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη, καθώς και  κλαδεύσεις στις Τ.Κ. Νεοκαισάρειας και Γανόχωρας, αντίστοιχα.

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο του παιδικού σταθμού στην οδό Χαιρωνείας στο Βατάν, ενώ εργάστηκαν στην οδό Δημοτικού Σταδίου στα Καταφιώτικα, στην οδό Ν. Πλαστήρα, στο Κέντρο Τεχνών 9 Μούσες (πρώην αρχοντικό – οικία Τσαλόπουλου), στην Αστική Σχολή, στην οδό Εργατών (περιοχή Αστυνομίας). Επιπλέον, καθαρισμός πρασίνου έγινε στην πλατεία Ελευθερίας, στο Σ. Σταθμό, στην οδό Κουντουριώτου (παρκάκι),  κλαδεύσεις δέντρων στην Τ.Κ. Νεοκαισάρειας, στην Τ.Κ. Γανόχωρας (παρκάκι). Παράλληλα, με την συνδρομή τρακτέρ εργάστηκαν στη Χράνη, ενώ καθαρισμός έγινε στην Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη. Τέλος, έγινε καθαρισμός από την πτώση δέντρου (Μουριάς), στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου.

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου έγινε καθαρισμός κοινόχρηστου  χώρου σε παράδρομο της οδού 7ης Μεραρχίας, στις οδούς Εργατών (περιοχή Αστυνομίας), Ν. Κατερινιώτου (Καταφυγιώτικα), στη διασταύρωση των οδών Ν. Πλαστήρα με Φαρμάκη, κλαδεύσεις στα Δικαστήρια της Κατερίνης, καθαρισμός στην Γ. Πάροδο Χαιρώνειας στο Βατάν, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη, στην Τ.Κ Γανόχωρας (με συνδρομή τρακτέρ), καθώς και στην Τ.Κ. Φωτεινών (κοιμητήρια).

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στην οδό Πλάτωνος (13ο Δημοτικό Σχολείο), στην οδό Ν. Κατερινιώτου, στην παιδική χαρά και στο παρκάκι στην περιοχή του ΟΑΕΔ Κατερίνης, στις οδούς Τυπάλδου και Αθηνάς, στην υπογειοποίηση. Τέλος, κλαδεύσεις στον οικισμό της Ανδρομάχης και καθαρισμός με τρακτέρ στον Κάτω Άγιο Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: