27 Οκτωβρίου 2020

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τράπεζα είναι ό,τι θέλει κάνει. Διαγράφει χρέη εκατομμυρίων σε μεγαλοοφειλέτες. Σε ποιον θα δώσει λογαριασμό, στον Στουρνάρα; Αυτές είναι δουλειές, «κοινωνικοποιούν» τις ζημίες, καρπώνονται τα κέρδη.

**

Για ντροπολογία από τη βουλή κάνει λόγο ο Κουκοδήμος για την άφεσιν αμαρτιών που δόθηκε σε αιρετούς παντός τύπου. Και το έλεγαν οι παλιοί, κόραξ κοράκου μάτι δε βγάζει.

**

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα από τα καθημερινά κρούσματα κορονοϊού είναι Έλληνες και πόσα αλλοεθνείς. Έτσι καθαρά για επιστημονικούς λόγους κι όχι από ρατσιστική διάθεση.

**

Το 2023 λένε θα απαλλαγούμε από τον κορονοϊό. Μέχρι τις εκλογές καθώς φαίνεται. Μαζί ήρθε με τον Κυριάκο, μαζί θα φύγουν. Λέτε;

**

Αν δώσω βάση στις δημοσκοπήσεις και δεν είναι βορειοβιετναμέζικες, ο πρωθυπουργός παραμένει ο καταλληλότερος. Πόσους και πόσους καταλληλότερους δεν τους έφαγε η μαρμάγκα!

**

Σαρωτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Μητσοτάκης. Το ΚΙΝΑΛ είναι εδώ. Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή. Πάρε και τη Φώφη να τελειώνουμε.

**

Ξαναστήστε το ΠΑΣΟΚ. Μ’ αυτό φάγαμε και μπανάνες και σαλάμι και μερέντα.

**

Ασταμάτητος Ερντογάν. Η ένατη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο αλλά και με ισχυρές πλάτες. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην εκλογή Μπάιντεν. Υποσχέσεις θα μου πείτε. Απ’ αυτές χορτάσαμε σε κάθε επίπεδο. Ώσπου να εκλεγεί ο καθένας.

**

Πέρασε ο πτωχευτικός. Και με σφραγίδα. Όσοι πτωχοί προσέλθετε. Προβλέπω κοσμοσυρροή. Όλα για τις τράπεζες.

**

Ποια πρώτη κατοικία! Ούτε αντίσκηνο δεν θ’ αφήσουν οι τραπεζίτες. Τι οδύρεσαι Αλέξη, μήπως δεν έβαλες και συ το χεράκι σου; Μάρτυς μου ο Λαφαζάνης.

**

Το είδαμε κι αυτό. Τράκαρε πλοίο με υποβρύχιο. Βυθίσατε το «Χώρα» είπαμε, όχι το «Καλλιστώ».

**

Κοντά στα 1.300 τα κρούσματα. Τι περιμένεις ρε Κυριάκο, κάνε λοκ-ντάουν πριν βγούμε νοκ-άουτ. Θα μας πάνε αδιάβαστους.

**

Ξέρω θέλεις να σώσεις την οικονομία, όπως έσωσες και τον τουρισμό. Άκου και τους λοιμωξιολόγους, κάτι παραπάνω ξέρουν από τον Άδωνι και τον Χατζηδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: