17 Οκτωβρίου 2020

Επιδείνωση του καιρού το Σάβατο με βροχές και καταιγίδες

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές με σταδιακή βελτίωση.

Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό και το νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι μέχρι το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 6
μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια. 

Σταθερή η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία σύμφωνα πάντα με το meteo.gr θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 28, στην Ήπειρο από 8 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 25 βαθμούς, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 28 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: