28 Οκτωβρίου 2020

Τραγωδία στη Ρόδο: Δύο νεκροί έφηβοι σε δυστύχημα με θαλάσσιο αλεξίπτωτο

Δυο νεκρά παιδιά και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός δυστυχήματος που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στη Λίνδο της Ρόδου.

Οι δυο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι -13 και 15 ετών αντίστοιχα- σκοτώθηκαν ενώ ο τρίτος- αγόρι 15 ετών- τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου χειρουργείται. Ο τραυματίας είναι αδελφός του 13χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας η «Ροδιακή» τα τρία παιδιά, ήταν τουρίστες που είχαν πάει στο νησί για διακοπές πριν από μερικές μέρες κι έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να πέσουν από μεγάλο ύψος σε βραχονησίδα που βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση το ένα από αυτά τα παιδιά και οι γιατροί θα δώσουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος στη Λίνδου που βρίσκεται επί τόπου, ενώ την όλη επιχείρηση συντονίζει προσωπικά ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Νικήτας Βενιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: