11 Οκτωβρίου 2020

Χρυσή Αυγή : Συγκέντρωση αντιφασιστών μετά το κάλεσμα Λαγού


Η ΕΛ.ΑΣ απαγορεύει τη συγκέντρωση του Λαγού

Στο τέλος της φτάνει η πολύκροτη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, καθώς αύριο, Δευτέρα, αναμένονται να ανακοινωθεί η απόφαση για τα ελαφρυντικά στους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες.


Η απόφαση αυτή θα κρίνει και την επόμενη φάση της διαδικασίας καθώς από αυτό κρίνονται οι ποινές που θα επιβληθούν σε καθέναν από τους καταδικασθέντες.

Ο Γιάννης Λαγός, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καλεί αύριο σε συγκέντρωση στο Εφετείο, όπου και θα βρεθεί.

Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλιολιάκου τονίζει την προκλητική ανακοίνωσή του ότι «Δευτέρα 12/10 στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιωτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ».

Η ΕΛ.ΑΣ απαγορεύει τη συγκέντρωση του Λαγού

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων».

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: