6 Οκτωβρίου 2020

Ο Τραμπ επέστρεψε σε έναν άδειο Λευκό Οίκο! Ο κορονοϊός έχει «θερίσει» τους ανθρώπους του

 Ο Τραμπ “πέταξε” τη μάσκα και σόκαρε: “Βγείτε έξω, μη φοβάστε!
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος να κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή στον Λευκό Οίκο. Όμως, πόσο θριαμβευτική ήταν μια επιστροφή σε έναν χώρο από τον οποίο λείπουν οι πιο βασικοί του συνεργάτες που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό;



Η Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου που θα έπρεπε να είναι γεμάτη κόσμο ένα μήνα πριν τις εκλογές είναι άδεια αφού έγινε εξαιτίας του «φωλιά κορονοϊού».

Τουλάχιστον 14 από τους πιο στενούς συνεργάτες του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, είτε κόλλησαν τον ιό, είτε εργάζονται από το σπίτι, ανάμεσά τους και η κόρη του Ιβάνκα!

Ολόκληρα γραφεία και τεράστιοι χώροι είναι άδειοι με τους συνεργάτες του Τραμπ να προσπαθούν να τον περιορίσουν στην Προεδρική Κατοικία και εκτός Δυτικής Πτέρυγας.

Την ίδια ώρα αυτό που πλανάται στον Λευκό Οίκο είναι μια μεγάλη ενόχληση από όσους εργάζονται δίπλα στον Πρόεδρο θεωρώντας ότι δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε απέναντι στους ανθρώπους του και τους έθεσε σε κίνδυνο.

 Ο Τραμπ “πέταξε” τη μάσκα και σόκαρε: “Βγείτε έξω, μη φοβάστε!

Ο ανεκδιήγητος και υπερμεταφορέας του κορονοϊού Τραμπ συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν… να είναι απλή γρίπη! Με 210.000 νεκρούς, ζητά από τους πολίτες να μην αφήσουν τον ιό να κυριαρχήσει στη ζωή τους! Οργή από τον Μπάιντεν κι όχι μόνο για το νέο, αλαζονικό, σόου.

Μπορεί ο Τραμπ να νόσησε ο ίδιος από κορονοϊό, να μπήκε στο νοσοκομείο και να νοσεί και η σύζυγός του Μελάνια, ωστόσο παραμένει αμετανόητος και ανεκδιήγητος!

Δεν έφτανε το σόου με την έξοδο από το νοσοκομείο, δεν έφτανε ότι έβγαλε επιδεικτικά τη μάσκα του (έτσι κι αλλιώς και στο νοσοκομείο όταν ήταν μέτρα ιδιαίτερα δεν… κρατούσε και έβαζε σε κίνδυνο τους γύρω του) όταν έφτασε στον Λευκό Οίκο. Εκείνο που εξόργισε περισσότερο απ’ όλα ήταν το μήνυμά του, ακόμη ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου με φόντο τον Οβελίσκο της Ουάσινγκτον.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: