9 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας

Εθιμοτυπική συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος, Ηρακλής Τσιτλακίδης, οι Αντιπρόεδροι, Ζώβας Γεώργιος και Τοπαλίδης Δημήτριος, ο  Γ.Γ., Λαλούμης Νικόλαος, ο Ταμίας, Ούζας Στυλιανός και το μέλος Γεωργιάδης  Ιωάννης.

Ζητήματα που αφορούν τη μελλοντική πορεία του τουρισμού στην Πιερία-μέσα από μια αγαστή συνεργασία-ζητήματα προβολής της Πιερίας γενικότερα αλλά και ειδικότερα μετά την πανδημία, η ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με έμφαση το θρησκευτικό-προσκυνηματικό τουρισμό αλλά  και τον αγροτουρισμό, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, εξέφρασε, τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στις δράσεις και το έργο της Ένωσης και επεσήμανε την ανάγκη στήριξης του τουριστικού κλάδου και των εργαζομένων, που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid – 19 και εφαρμογής μέτρων για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας. Παράλληλα, η κ. Σοφία Μαυρίδου, δεσμεύθηκε, να πραγματοποιηθεί σύντομα, συνάντηση, με τον Τομεάρχη Τουρισμού της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Aλέξανδρο Θάνο και την Τομεάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κατερίνα Περιστέρη.

Οι δυο πλευρές, συμφώνησαν, για εντατικοποίηση της καλής συνεργασίας, προκειμένου, να επιτευχθεί αποτελεσματικά, η προώθηση του τουρισμού, μέσα από την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: