25 Οκτωβρίου 2020

Γ' Εθνική: Το πρώτο πιερικό ντέρμπι της χρονιάς στο Νέο Κεραμίδι

Το τοπικό πιερικό ντέρμπι μεταξύ Εθνικού και Α.Ε. Καρίτσας που θα γίνει στις 15:00 στο Νέο Κεραμίδι ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η πρωτοπόρος του 3ου ομίλου Α.Ε. Καρίτσας… δοκιμάζεται στην έδρα του νεοφώτιστου και φιλόδοξου Εθνικού, ο οποίος μετά τις 2/2 νίκες στο ξεκίνημα, προέρχεται από την ήττα μεσοβδόμαδα στο Αμύνταιο, η οποία έφερε την ΑΕΚ μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο τεχνικός του Εθνικού, Λεωνίδας Μπίλης, ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό αγώνα, στην οποία βρίσκονται οι: Α. Καλαϊτζίδης, Γαβριηλίδης, Χριστοδουλής, Καρτσαμπάς, Χατζηδίμπας, Π. Γιαζιτζόγλου, Σ. Γιαζιτζόγλου, Ν. Καλαιτζίδης, Δαλαμήτρας, Μότσιας, Τσενικλής, Κατσάρας, Ναζλίδης, Παρδάλης, Κουζώνας, Ρίζος, Μαργαρίτης, Γαρυφαλλόπουλος, Κατσιαμήτας, Σταλίκας και Τουλκερίδης.

Με μοναδικό απόντα το Νέστωρα Κωτσιόπουλο, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κάνει το 4/4 και να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Απόστολος Στύλος βρίσκονται οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Δημητρίου, Δεληγιάννης, Τροΐρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Λαγδάρης, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Πασχόπουλος, Καλαϊτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Τόλιος, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.

Για την πρώτη νίκη ο Δίας

Την πρώτη φετινή νίκη του θα ψάξει σήμερα ο Δίας Δίου με αντίπαλο τον ΑΣ Μετέωρα στο γήπεδο του Δίου. Αυτό θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι για τον Δία, καθώς είχε ρεπό στην πρεμιέρα, ενώ την περασμένη Τετάρτη αναβλήθηκε ο αγώνας του μέσα στην Κοζάνη.

Ο Γιώτης Παρασίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Παναγιωτίδη και τον στρατευμένο Καραθάνο. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο Παναγιώτης Καλουσίδης μετά την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε το καλοκαίρι στον μηνίσκο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιλεγκερίδης, Δερμίσης, Ευαγγελόπουλος, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Παγωνίδης, Σοφιανίδης, Δημηνάς, Γεωργαντάς, Μητράκας, Καραμανώλας, Καλουσίδης, Ναλπαντίδης, Παμλίδης, Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Φυτόπουλος, Γκαράτζιας, Παντζιάλας και Συρανίδης.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (25/10, 15:00):

Κοζάνη - Ατρόμητος Παλαμά

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αετός Μακρυχωρίου

Δίας Δίου - ΑΣ Μετέωρα

ΠΟ Ελασσόνας - Μακεδονικός Φούφα

ΠΟ Φήκης - Οικονόμος Τσαριτσάνης

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Α.Ε. Καρίτσας

Ηρακλής Λάρισας - ΑΟ Σελλάνων

Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: