13 Οκτωβρίου 2020

Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία: Προβλήματα στην Αττική - Πλημμύρες σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Χαλκιδική

Στο... έλεος της κακοκαιρίας βρίσκονται πολλές περιοχές της χώρας από τη Δευτέρα το βράδυ. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μετέτρεψαν δρόμους σε ποτάμια και πλατείες σε λίμνες μέσα σε λίγα λεπτά την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα, ενώ η Αττική "ξύπνησε" με δυνατή νεροποντή και θυελλώδεις ανέμους.

 Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν και στην πρωτεύουσα δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής οι κάτοικοι είδαν έκπληκτοι να σχηματίζεται ένας υδροστρόβιλος, σπάνιο φαινόμενο για την περιοχή, ενώ στη Χαλκίδα λόγω της πτώσης βράχων από την κακοκαιρία εκτροχιάστηκε βαγόνι τρένου του ΟΣΕ, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί.

Αττική: Καταστροφές στο Νέο Ηράκλειο

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ένταση της βροχής ήταν πολύ μεγάλη τα ξημερώματα ενώ οι κεραυνοί έκαναν τη νύχτα μέρα στο λεκανοπέδιο. Από την κακοκαιρία δεν έλειψαν οι καταστροφές και οι ζημιές. Στο Νέο Ηράκλειο δέντρα έσπασαν και έπεσαν στη μέση του δρόμου επί της Μαρίνου Αντύπα ενώ ζημιές υπέστησαν και καταστήματα, καθώς ξηλώθηκαν τέντες κι έσπασαν ταμπέλες.




enikos


Δεν υπάρχουν σχόλια: