7 Οκτωβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: Άρχισαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το Εφετείο - Ακροβολισμένοι αστυνομικοί σε ταράτσες και drone

Φοιτητές συλλόγων και μέλη σωματείων έχουν αρχίσει ήδη να καταφτάνουν στο Εφετείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορείες ενόψει της απόφασης της Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή, στις 11:00. Κρατώντας πανό και φορώντας μάσκες, κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στη λεωφόρο Αλεξάνδρας φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της σημερινής απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛΑΣ, τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτιρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.

Επίσης, θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ πρόκειται να απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου.
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: