15 Νοεμβρίου 2020

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2020: Πότε θα πληρωθούν - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου αρχίζει η πληρωμή για τις συντάξεις Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, για την πρόληψη και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη μείωση του συνωστισμού, οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου 2020 των συνταξιούχων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) θα καταβληθούν στους ασφαλισμένους ως εξής:

Οι ημερομηνίες για τα Ταμεία

Συγκεκριμένα κύριες και οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου 2020 των συνταξιούχων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) που προέρχονται:

Από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9 θα καταβληθούν στις 24 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη.

Από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες, και τον ΟΤΕ, και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8 θα καταβληθούν στις 25 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη.

Από τους τέως ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 26 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη.

Από το Δημόσιο, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ θα καταβληθούν στις 27 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου 2020 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: