5 Νοεμβρίου 2020

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τι γίνεται στις ΗΠΑ; Παζαρεύουν με τον Μπιλ Γκέιτς για τον νέο πρόεδρο; Λες και πρόκειται για εκλογές φοιτητικού συλλόγου.

**

Στο νήμα ή με VAR ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο βαθύ παρακράτος των ολίγων.

**

Διχασμένη η Αμερική. Ύπαιθρος και ορεινά με Τραμπ, αστικά κέντρα και παράκτιοι με Μπάιντεν. Κάτι σημαίνει κι αυτό.

**

Μπλε και κόκκινα μπαρ, κλαμπ και φαστ φουντ. Τα περάσαμε αυτά με μπλε και πράσινα καφενεία.

**

Σήμερα είχαμε διαγγέλματα από τρεις μη ψεκασμένους για τα νέα μέτρα. Κάλλιο αργά. Περίμεναν εντολή από την Άγκελα και έπραξαν τα δέοντα.

**

Στο λοκντάουν και οι πράσινες περιοχές της χώρας. Άμα πάρει μπρος ο Κυριάκος τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά. Αρκεί να πάρει.

**

Σαν να τα ‘χουν χαμένα. Άλλα τη Δευτέρα, άλλα την Τρίτη, άλλα το πρωί, άλλα το βράδυ. Πάρτε κανένα εκσυγχρονιστή Πασόκο να σας συντονίσει.

**

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Κάποιοι που είχαν να δουν κατοστάρικο από τον Απρίλιο θα βολευτούν με το επίδομα.

**

Ενόψει λοκντάουν οι Γάλλοι αγοράζουν βιβλία, οι Άγγλοι χαρτί υγείας, οι Έλληνες αγοράζουν αλεύρι, πουλάνε και πνεύμα. Σημαδιακό.

**

Επιβάλλεται λοκντάουν και τον Δεκέμβριο. Φαντασθείτε ότι γιορτάζουμε Αγία Βαρβάρα, Σάββα, Νικόλαο, Σπυρίδωνα, Ευστράτιο, Ελευθέριο και μόνο μέχρι τις 15 του μήνα. Το σχόλιο δεν περιέχει κανένα υπονοούμενο.

**

Έχουμε λέει πρόβλημα με τις ΜΕΘ. Τελικά πόσες έχουμε; Ούτε μεθυσμένοι να ήταν. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τι έγινε με εκείνες τις δωρεές της βουλής, του Καρέλια και άλλων δωρητών;

**

Ασφυξία στις ΜΕΘ. Σε λίγο οι γιατροί θα επιλέγουν ασθενείς ανάλογα με την ηλικία και τα υποκείμενα νοσήματα. Όλοι οι plus 70 ας περάσουν πρώτα από συμβολαιογράφο.

**

Καθόμαστε σπίτι. Γλιτώνουμε τη μάσκα. Είμαστε ασφαλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: