19 Νοεμβρίου 2020

Μη σου τύχει …

Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, με την κυβέρνηση να συνεχίζει να αναγάγει όλα τα ζητήματα στην ατομική ευθύνη του  λάου και ενώ έχουμε φτάσει σε αυτό το τραγικό επίπεδο, συνεχίζουν  να μην πράττουν ούτε τα αυτονόητα. 

Με λίγα λόγια, αν κάποιος αρρωστήσει η μόνη οδηγία του ΕΟΔΥ είναι “κάθισε σπίτι” , γιατί για να σε στείλουν για τεστ ,πρέπει να έχεις τουλάχιστον τρία συμπτώματα. Οπότε είσαι αναγκασμένος να κάθεσαι σπίτι,  και να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις.    


Αναρωτιέσαι: αν έχω τον ιό δεν πρέπει να ενημερώσω τους οικείους μου; Με ποια δικαιολογία δεν θα πάω στη δουλειά; Τί χρειάζεται να κάνουν αυτοί που ήταν στη δουλειά μαζί μου το προηγούμενο διάστημα;

Οπότε αναγκαστικά ως μόνη λύση φαντάζει η προσφυγή στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. Συμπέρασμα: ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ο προσανατολισμός της κυβέρνησης είναι πώς θα ταΐσει τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα τη στιγμή που, κοινή συνισταμένη στα λεγόμενα όλων των λοιμωξιολόγων είναι τα μαζικά τεστ για καλύτερη εικόνα και αντιμετώπιση του ιού, η κυβέρνηση συνεχίζει να κωφεύει.

 

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΛΑΟ

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΤΕΣΤ ΤΩΡA                                                                                                      

ΚΟΒ ΥΓΕΙΑΣ της Τ.Ο. Πιερίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: