29 Δεκεμβρίου 2020

ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύντροφό του μπροστά στον 7χρονο γιο της


Η αστυνομία ψάχνει για έναν άνδρα από την Φλόριντα, ο οποίος ύποπτος για τη δολοφονία της συντρόφου του, ενώ το ζευγάρι επισκεπτόταν συγγενείς στη Βόρεια Καρολίνα για τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το πτώμα της Τζέσικα Κορτέζ Λούνα - μιας 28χρονης μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Τάμπα της Φλόριντα - ανακαλύφθηκε από αστυνομικούς στο Ντάραμ της Βόρειας Καρολίνας, έπειτα από μια κλήση στο 911 νωρίς το Σάββατο. Η αδελφή της, δήλωσε στο WRAL ότι ο φίλος της για περίπου 5 χρόνια, Τζορτζ Μάγια Γκόμεζ, 28 ετών, φέρεται να την πυροβόλησε θανάσιμα κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης που έγινε μπροστά στα μάτια του 7χρονου γιου της.

Το ζευγάρι είχε ιστορικό περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας με σωματική και λεκτική κακοποίηση, δήλωσε στο σταθμό. «Η καρδιά μου είναι πολύ σπασμένη», είπε η Μαρία Κορτέζ Λούνα. «Σκεφτήκαμε ότι αυτό θα συνέβαινε μια μέρα, αλλά συνέχισε να επιστρέφει σε εκείνον και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα για εκείνην" πρόσθεσε.

Ο Γκόμεζ, ο οποίος είναι επίσης από την Τάμπα, καταζητείται από τη Δευτέρα για τη δολοφονία της Λούνα. Πρέπει να θεωρηθεί «ένοπλος και επικίνδυνος», είπε η αστυνομία.

Πηγή: NY POST

Δεν υπάρχουν σχόλια: