14 Δεκεμβρίου 2020

Θρήνος για την αυτοκτονία του επιχειρηματία στο Βόλο – Τα τελευταία του λόγια

Τέλος έβαλε στη ζωή του γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου το απόγευμα της Κυριακής.
Ο 62χρονος, που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε στο κέντρο του Βόλου, είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο και έτσι φίλοι και συγγενείς τον αναζήτησαν στην καφετέριά του, όπου και εντόπισαν τη σορό του.

Η τελευταία του ανάρτηση στο facebook πριν από περίπου δέκα ημέρες έδειχνε ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω των συνθηκών της καραντίνας που επέβαλαν και τη μη λειτουργία της εστίασης.

Σύμφωνα με το mangesianews, ο αυτόχειρας φέρεται να άφησε σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημά του. Το σημείωμα έγραφε:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».

 

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: