16 Δεκεμβρίου 2020

Αύριο η σύσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά

Σύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά θα έχει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Β. Όλγας 198), στην αίθουσα συσκέψεων (πρώτος όροφος), στις 16.30’.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας του κορονοϊού στην Κεντρική Μακεδονία, η εφαρμογή των μέτρων προστασίας από την πανδημία και το
επιχειρησιακό σχέδιο για την προστασία των πολιτών από την πανδημία εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Στη σύσκεψη, εκτός των κ.κ. Τζιτζικώστα και Χαρδαλιά, θα συμμετέχουν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας, ο Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, οι Διοικητές της 3 ης και 4 ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Σοφοκλής Κουρτίδης και ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: