4 Ιανουαρίου 2021

Γ. Νταντάμης: Πολλά έργα και δράσεις στο Δήμο Κατερίνης παρά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο

Με την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Διοίκησης του Δήμου Κατερίνης και Δημοτικών Υπαλλήλων, καθώς επίσης και των Δημοτικών Συμβούλων, προχωρά το έργο του Δήμου και μάλιστα αυτό έγινε σε μια πολύ δύσκολη χρονιά όπως ήταν το 2020, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης, Γιώργος Νταντάμης, μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, έκλεισε μια χρονιά περίεργη, δύσκολη για όλον τον κόσμο και
ιδιαίτερα για την τοπική κοινωνία. Κατά τον Αντιδήμαρχο, «ως Δημοτική Αρχή, ως Δημοτικό
Συμβούλιο, ήμασταν γόνιμοι και παραγωγικοί παρόλες τις αντιξοότητες, παρόλες τις δυσκολίες και παρόλη την αβελτηρία που παρουσιάζει όλο το διοικητικό σύστημα της Χώρας αφού πάρα πολλοί υπάλληλοι έχουν νοσήσει, πάρα πολλοί υπάλληλοι κάνοντας χρήση των δικαιωμάτων που έχουν, δεν βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους, αντιλαμβάνεστε ότι εμείς οι αιρετοί επιφορτιστήκαμε ένα πολύ μεγαλύτερο φορτίο απ’ ό,τι μας αναλογεί»

Στη συνέχεια, ο κ. Νταντάμης προχώρησε σε μερικές ανακοινώσεις που αφορούν έργα και δράσεις του Δήμου Κατερίνης. «Κάνουμε πάρα πολλά και θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά θα φανούν», τόνισε. Τα τελευταία νέα, όπως είπε, είναι τα εξής:

 

* Η μελέτη τού κεντρικού ποδηλατοδρόμου του κεντρικού δικτύου παραδίδεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την τελική έγκριση.
* Υπογράφουμε τη σύμβαση για τη μελέτη του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.
* Όσον αφορά δε τον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το Δίκτυο Πεζοδρόμων του Κέντρου της Πόλης, του Κεντρικού Δικτύου της Πλατείας Ελευθερίας και της Πλατείας Δημαρχείου, η συμμετοχή φαίνεται άκρως ικανοποιητική. Μέχρι στιγμής έχουν καλυφθεί 10 συμμετοχές σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη.

«Όλα αυτά τα έργα και οι δράσεις θα φανούν στη συνέχεια τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού αλλά κυρίως αργότερα, σε επίπεδο έργου», σημείωσε, ενώ στο κλείσιμο των ανακοινώσεών του ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε υπαλλήλους του Δήμου και συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο για την καλή συνεργασία που σημειώθηκε την περασμένη χρονιά «επ’ ωφελεία όλων», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: