12 Ιανουαρίου 2021

Άνοιγμα σχολείων - Τσάντα, μάσκα και...κουβέρτα

Από το κλασικό... μαμαδίστικο "κουβέρτα να πάρεις" έως το "βγάλτε όλοι μια κουβέρτα, γράφουμε διαγώνισμα", το twitter "κλαίει" με τις κουβέρτες στα σχολεία.


Την οδηγία που σε ορισμένα σχολεία έστειλαν στους γονείς οι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων να δώσουν στα παιδιά τους μια κουβέρτα, γιατί οι αίθουσες θα αερίζονται συχνά, τρολάρουν οι χρήστες του Twitter. Από το κλασικό... μαμαδίστικο "κουβέρτα να πάρεις" έως το "βγάλτε όλοι μια κουβέρτα, γράφουμε διαγώνισμα"


Με... κουβέρτα στο σχολείο

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της διεύθυνσης σχολείου της Θεσσαλονίκης που ζήτησε από τους γονείς να προμηθεύσουν τα παιδιά τους με κουβέρτες για να αντέξουν το κρύο στις αίθουσες διδασκαλίας.

Η διευθύντρια του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους γονείς για τα μέτρα που θα ληφθούν λόγω κορονοϊού. "Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για το λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο" αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: