10 Ιανουαρίου 2021

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Κι ενώ περιμέναμε παραίτηση Βρούτση - Θεοδωρικάκου μετά τον ανασχηματισμό προέκυψε παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση Τσιαμπέρα. Κάποιος πρέπει να του μιλήσει για τη θεωρία Κατσιφάρα περί θυρωρών.

**

Και ώ τι μέγα θέμα. Κόψτε κάτι. Εδώ καιγόμαστε. Οι καμπάνες στα χωριά χτυπάνε κάθε λίγο και λιγάκι πένθιμα λόγω κορονοϊού λες και είναι Μεγάλη Παρασκευή κι εμείς στο μικρόκοσμό μας.

**

Θεμιτοί οι ανταγωνισμοί και οι διεκδικήσεις αλλά ο καθένας πρέπει να ξέρει τα όριά του. Και πάνω απ’ όλα δεν καβαλάμε καλάμι.

**

Μέχρι εδώ. Ο αξιακός μας κώδικας δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε περαιτέρω με επιστολές αψυχολόγητης οργής. Είναι δουλειά των ειδικών.

**

Πού πας βρε Μπέττυ;. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Πήγες για συνέντευξη σ’ εκείνον τον τυπάκο. Χάθηκαν τόσα καλά παιδιά που έχει ο Σκάι;

**

Ανοιχτά λοιπόν σχολεία. Λιανεμπόριο λουκέτο. Έτσι κι αλλιώς, παλιά μου τέχνη κόσκινο. Σε αναμονή τρίτου κύματος πανδημίας. Άντε να ξεπουλήσουν και οι φαρμακευτικές.

**

Πάμε εμβόλιο, σηκώνουμε μανίκι, φοράμε καθαρό φανελάκι, βαθιά αναπνοή και καλού-κακού κάνουμε ένα τάμα στη Μεγαλόχαρη να πάνε όλα δεξιά.

**

Τυχερός αν είσαι plus ογδοηκοντούτης. Παίρνεις προτεραιότητα για το εμβόλιο κι ατενίζεις  με αισιοδοξία το μέλλον. Το θέμα είναι να προλάβεις τη δεύτερη δόση. Μη βάζετε κακό στο νου σας. Για έλλειψη εμβολίου μιλάω.

**

Και βέβαια μη ξεχάσουμε τον Τραμπ. Μεγαλύτερη είδηση ίσως και από αυτή της παραίτησης Τσιαμπέρα. Μετά την εισβολή δεν πάει στην ορκοκωσία Μπάιντεν. Πρωτιά σου λέει. Ξεχάσατε τι έκανε ο Σαμαράς στον Τσίπρα τη μέρα της αποκαθήλωσης; Γλυκιά η καρέκλα πανάθεμά την.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: